Duizenden Meubels

Actueel aanbod

Gemakkelijk zoeken

Vergelijk diverse winkels

PTMD Buffetkast 'Elm Brown Wooden Cabinet Buffet

PTMD Buffetkast 'Elm Brown Wooden...

Van: € 1839.00
Voor: € 1599.00

Meer informatie
BePureHome Vitrinekast 'Showcase' met 3 deuren

BePureHome Vitrinekast 'Showcase' met 3...

Van: € 569.00
Voor: € 495.00

Meer informatie
Wandkast Cantate

Wandkast Cantate

 
Prijs: € 1095.00

Natuurlijk, Sfeervol en Romantisch ! Dat zijn de kenmerken van deze prachtige serie woonkamermeubelen. Natuurlijk zijn deze meubelen door het gebruik van gerecycled grenen met een old-finish...

Meer informatie
Interlink SAS Cassala Buffetkast

Interlink SAS Cassala Buffetkast

Van: € 989.00
Voor: € 840.65

Een grote buffetkast staat niet alleen garant voor gezelligheid maar ook voor een hoop extra opbergruimte in je woonkamer of eetkamer.

Meer informatie
Tower Living Vitrinekast 'Napoli' met 1 deur, 2 laden en 2 manden

Tower Living Vitrinekast 'Napoli' met 1...

Van: € 661.00
Voor: € 575.00

Meer informatie
Buffetkast Rogier

Buffetkast Rogier

 
Prijs: € 2990.00

Deze blank eiken schoonheid met de naam Rogier wil graag het interieur van jouw woonkamer sieren. Buffetkast Rogier is uitgevoerd in een klassiek design met drie grote kastjes, drie kleine kastjes...

Meer informatie
Buffetkast Vermeer Allure 4-Deuren 2-Laden

Buffetkast Vermeer Allure 4 Deuren 2...

 
Prijs: € 1819.00

Vermeer Allure 4-Deuren 2-Laden

Meer informatie

Buffetkasten: Een mooie stijlvolle kast!

Zoek je een mooie grote buffetkast? Zoek dan niet verder. PrachtMeubels.nl bied je meer dan 250+ modellen buffetkasten in diverse kleuren en afmetingen. Een kast zoeken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Een buffetkast is een vaak een grote kast dat bestaat uit een onderstuk en bovenstuk die op elkaar worden geplaatst. Deze kast is mooi afgewerkt met sierlijke houtvormingen en geeft een toegevoegde waarde aan je interieur. Ook bied de buffetkast een grote hoeveelheid aan opslagruimte. Je kunt zowel op als in de buffetkast een hoop spullen kwijt. Dit geeft weer een stuk ruimte in uw inrichting. Een kast met een hoop voordelen!

Online buffetkast kopen


Wist je al dat het mogelijk is om online te bestellen bij alle aangesloten woonwinkels van PrachtMeubels.nl? Je voert online de afmetingen, houtsoort en kleur in en je bestelling is geplaatst. Alle meubelwinkels zijn CBW erkend en zijn hierdoor verplicht een ruime 3 jaar garantie op de aankoop de te geven. Maar voordat je de beslissing neemt om een kast aan te schaffen zul je eerst goed moeten kijken naar het aantal ruimte in uw woonkamer. Buffetkasten zijn er in talloze afmetingen en je wilt natuurlijk niet een te grote kast bestellen. Ook is het leuk om je kast uit te zoeken in de stijl van je huidige inrichting. Hierdoor krijg je het meeste sfeer in je woonkamer. Als advies willen wij meegeven om toch altijd de buffetkast in de woonwinkel te gaan bekijken, ook als je de kast online wilt bestellen. Hierdoor kom je straks niet voor teleurstelling te staan!

Hoogste kwaliteit kasten


Over de kwaliteit van de buffetkasten hoef je je geen zorgen te maken bij PrachtMeubels. Alle aangesloten woonwinkels zijn namelijk grondig gecontroleerd op de kwaliteit van de meubels tegen de juiste prijs. Hierdoor kun je met een gerust hart een leuke buffetkast uitkiezen!