Duizenden Meubels

Actueel aanbod

Gemakkelijk zoeken

Vergelijk diverse winkels

Magnificent Fauteuil met stalen arm - Materiaal Toledo Leer Natur

Magnificent Fauteuil met stalen arm ...

Van: € 615.00
Voor: € 414.00

Meer informatie
Shine Relaxfauteuil inclusief voetenbank - Materiaal (leersoort) Hermes Leer Antracite

Shine Relaxfauteuil inclusief...

Van: € 1500.00
Voor: € 695.00

Meer informatie
Relaxfauteuil Dundee-Z

Relaxfauteuil Dundee Z

Van: € 599.00
Voor: € 499.00

Sta-op Functie! In deze fauteuil is relaxen echt een weldaad en kun je optimaal ontspannen. Deze relaxfauteuil is comfortabel gestoffeerd. De fauteuil is uitgevoerd met een sterke electromotor en...

Meer informatie
By-Boo fauteuil 'Cane' rotan

By Boo fauteuil 'Cane' rotan

Van: € 275.00
Voor: € 239.00

Meer informatie
Stoffen donkerblauwe fauteuil

Stoffen donkerblauwe fauteuil

 
Prijs: € 159.99

Afmetingen: Breedte: 59cm, Diepte: 70cm, Hoogte: 71cm. Stijl: Design. Kleur: Zwart,Blauw. Materiaal: Stof. Garantie: 2 jaar.

Meer informatie
Believe Fauteuil - Materiaal Vintage Leer Olive

Believe Fauteuil Materiaal Vintage...

Van: € 605.00
Voor: € 359.00

Meer informatie
Scandes - Aragorn Fauteuil - Donkergrijs

Scandes Aragorn Fauteuil Donkergrijs

 
Prijs: € 146.00

De Scandes - Aragorn Fauteuil - Donkergrijs staat in vrijwel iedere interieurstijl. Alle Stoelen van het scandinavische merk Scandes zijn gemaak van de beste kwaliteit materialen, zoals ook bij deze...

Meer informatie

Fauteuils bij PrachtMeubels.nl in overvloed

Denk jij bij het woord fauteuils ook aan chique, statige Chesterfields? Aan strak en glimmend leer, bijeen gehouden door koperen knopen? Of ben jij op zoek naar een zitmeubel waarbij comfort op de eerste plaats komt? Met een moderne twist, en een in het oog springende kleur?
Dan ben jij in beide gevallen aan het goede adres bij PrachtMeubels.nl. En zeer zeker niet alleen in bovengenoemde gevallen. PrachtMeubels heeft jou namelijk een zeer uitgebreide collectie fauteuils te bieden. En die zeer uitgebreide collectie fauteuils kan je op een aantal verschillende manieren ontdekken.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie op de website


Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je van tevoren al prima weet wat je zoekt. Dan is daar de uiterst gebruiksvriendelijke zoekfunctie op de website van PrachtMeubels. Je kan aangeven naar welk merk je op zoek bent, naar welke kleur en in welke prijsklasse je wilt slagen. Het zoeksysteem maakt dan een selectie voor je uit het enorme aanbod fauteuils van PrachtMeubels.nl.

Samenwerken met veel woonwinkels


Prachtmeubels heeft een samenwerkingsverband met een uitgebreid netwerk van woonwinkels. Dat stelt PrachtMeubels in staat om altijd de meest voordelige prijzen te rekenen voor haar zitmeubilair en andere artikelen. Omdat PrachtMeubels met de beste woonwinkels samenwerkt, zit het ook goed met garantie- en leveringvoorwaarden. Eén van de bijkomende voordelen van het uitgebreide netwerk van Prachtmeubels is dat vrijwel alle woonwinkels hun producten op voorraad hebben. Dat betekent dat je niet te maken hebt met lange leveringstijden, of onverwachte opstoppingen in het productieproces.