Favicon

Heerlijk zitten op onze
Eetkamerbanken

Eetkamerbanken zijn een unieke toevoeging aan je eetkamer of keuken die ook nog eens een gezellige sfeer kunnen creëren. Bij PrachtMeubels.nl vind je eetkamerbanken in diverse stijlen en kleuren. We hebben altijd wel een eetkamerbank in ons assortiment die in jouw interieur past. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Bovendien zijn onze eetkamerbanken uitstekend te combineren met onze eetkamerstoelen!

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

Zithoogte

Zitdiepte

5 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Waar zet je eetkamerbanken neer?

Eetkamerbanken kunnen je eetkamer een speelse uitstraling geven. Veel mensen gebruiken eetkamerbanken om de lange zijdes van een rechthoekige eettafel van zitplaatsen te voorzien. Een eetkamerbank kan zo voor variatie zorgen. De andere zijdes van de tafel worden vaak voorzien van eetkamerstoelen. Hierbij kun je voor bijpassende of juist contrasterende stoelen kiezen.

De plaatsing van de eetkamerbanken kun je bepalen aan de hand van het model. Bij PrachtMeubels.nl hebben we diverse modellen, zowel zonder rugleuning als met rugleuning. De modellen zonder rugleuning kun je eventueel tegen de wand schuiven om alsnog een rugleuning te creëren.

Waarom kiezen voor eetkamerbanken in plaats van stoelen?

Eetkamerbanken bieden je andere mogelijkheden dan stoelen. Je kunt een enkele bank gemakkelijk verschuiven om twee of drie zitplekken in één keer te verplaatsen. Vaak neemt een eetkamerbank voor twee of drie personen ook aanzienlijk minder ruimte in dan twee of drie stoelen. Er hoeft namelijk geen afstand te zijn tussen de zitplaatsen.

We beantwoorden graag al je vragen over onze eetkamerbanken!

Vind je het lastig om een keuze te maken uit onze eetkamerbanken? Of heb je een vraag over de meubels in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vraag graag en kunnen je ook van stilistisch advies voorzien. Wil jij op de hoogte blijven van kortingsacties en nieuwe meubels in onze collectie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief