Favicon

Lekker relaxen in onze
Fauteuils

Fauteuils zijn de perfecte meubelstukken om een kale hoek in je woonkamer of een andere ruimte mee op te vullen. Bij PrachtMeubels.nl vind je fauteuils die niet alleen comfortabel zitten, maar er ook prachtig uitzien. Onze fauteuils zijn dus zeker een goede toevoeging voor je interieur. We hebben diverse modellen en tal van verschillende kleuren fauteuils beschikbaar. Je kunt bij ons dus altijd wel een passende luie stoel vinden voor in de woonkamer.

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

Zithoogte

Zitdiepte

Armhoogte

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Fauteuils met een luchtig design en ultiem comfort

Comfortabele fauteuils die bij iedere interieurstijl passen? Die vind je bij PrachtMeubels.nl. Een luie stoel met een comfortabel zitvlak en luchtig uiterlijk. Onze fauteuils zijn voorzien van slanke en hoge poten, waardoor ze niet log en zwaar ogen. Deze fauteuils kun je in iedere ruimte plaatsen, zonder dat de ruimte voor je gevoel veel kleiner wordt. Met een van onze fauteuils kun je dus uitstekend een deel van de woonkamer opvullen, ook in kleinere woningen.

Ondanks dat onze fauteuils licht en luchtig in ontwerp zijn, bieden ze je nog steeds maximaal comfort. Je kunt op een goed gevuld zitvlak plaatsnemen en genieten van de ondersteuning van een rugleuning en twee armleuningen.

Prachtige fluwelen bekleding in diverse kleuren

De fauteuils van PrachtMeubels.nl komen in diverse modellen. Veel van onze fauteuils zijn voorzien van een prettige fluwelen bekleding, waardoor je het gevoel krijgt dat de stoel je omhelst. Deze bekleding is ook beschikbaar in verschillende kleuren. Denk hierbij aan antraciet, groen, diverse grijstinten en unieke kleuren zoals oker en roze. Je kunt zelf kiezen welke kleur fauteuil je in je woning plaatst en bepalen of je een neutrale of juist opvallende kleur neemt.

Je bestelt onze fauteuils eenvoudig online, waarna ze binnen 10 werkdagen geleverd worden. Bovendien krijg je 2 jaar CBW garantie op je nieuwe fauteuil!

We beantwoorden graag al je vragen over onze fauteuils!

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de fauteuils van PrachtMeubels.nl.