Favicon

Prachtige
Boekenkasten van mangohout

Boekenkasten van mangohout hebben een karakteristieke uitstraling en zijn erg stevig. Mangohout is namelijk een houtsoort die vrij hard is. Boekenkasten van mangohout zijn alleen daarom al een uitstekende keuze. In onze webshop vind je voornamelijk boekenkasten van mangohout in combinatie met metaal. Deze kasten sluiten goed op een woning met een industriële of landelijke woonstijl. Omdat we zoveel verschillende boekenkasten aanbieden, zit er vast en zeker ook een geschikte boekenkast voor jou tussen.

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

27 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Prachtmeubels Nl
Gratis verzending
Prachtmeubels Nl
Snelle levering (max 10 werkdagen)
Prachtmeubels Nl
Betaalbare meubels
Icon Cbw
2 jaar CBW garantie

We hebben tal van verschillende boekenkasten van mangohout

Besluit je om een van onze boekenkasten van mangohout aan te schaffen, dan heb je de keuze uit tal van verschillende boekenkasten. Kies je voor een donkere boekenkast of ga je toch voor een boekenkast met een lichtere kleur? Ook wat de afmetingen van de boekenkast betreft, heb je ontzettend veel keuze. De producten in onze webshop kun je makkelijk filteren op prijs, kleur en materiaal. Zo vind je gemakkelijk de boekenkast van mangohout die het best op jouw smaak en interieur aansluit! De meeste boekenkasten in onze webshop passen perfect in een landelijk of industrieel interieur, maar we bieden ook kasten aan die geschikt zijn voor andere woonstijlen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook boekenkasten met visgraatpatroon. Deze kasten kun je ook heel goed in een woning met modern interieur plaatsen.

Boekenkasten bestellen bij PrachtMeubels

Bij PrachtMeubels vind je enkel meubels van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons ook zeker zijn van een uitstekende service. Op onze meubels zit 2 jaar CBW-garantie en de meubels worden binnen 10 werkdagen geleverd. Onze boekenkasten van mangohout zijn scherp geprijsd en bij PrachtMeubels rekenen we geen verzendkosten.

Wij helpen je graag met onze boekenkasten

Heb je vragen over onze meubels of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt gebruik maken van onze live chat, maar je kunt ons ook bellen of mailen. Wij zullen je vervolgens zo goed mogelijk proberen te helpen.