Favicon

Industriële & sfeervolle
Buffetkasten

Buffetkasten zijn zeer veelzijdige kasten. Ze hebben vaak een groter formaat, waardoor je er veel spullen in kunt opbergen. Buffetkasten zijn dan ook zeer geschikt voor in de woonkamer. Het is namelijk de ideale kast om extra servies in op te bergen en accessoires ten toon te stellen. Bij PrachtMeubels.nl hebben we veel buffetkasten beschikbaar in verschillende stijlen. Bij ons vind je altijd wel een buffetkast die prachtig bij je interieur staat.

Veel variatie in buffetkasten bij PrachtMeubels.nl

Bij PrachtMeubels.nl hebben we diverse modellen buffetkasten beschikbaar. Zo hebben we buffetkasten met enkel lades en deuren, maar ook kasten met open vakken. Je kunt bij ons altijd wel een kast vinden met de juiste samenstelling van kastdeuren, lades en open vakken. Dit is niet de enige manier waarop onze kasten variëren. Onze buffetkasten variëren ook in stijl, materiaal en formaat. Onze kasten hebben diverse combinaties van hout en metaal. We gebruiken diverse houtsoorten voor onze buffetkasten, zoals mangohout en riverwood.

Welke stijl jouw interieur ook heeft, onze buffetkasten met een combinatie van hout en metaal passen bij veel verschillende stijlen. Zo hebben we modellen die perfect passen bij een sterk industriële stijl en bij een meer landelijke stijl.

Een buffetkast past in iedere woonkamer

Naast dat de buffetkasten van PrachtMeubels.nl bij veel interieurstijlen passen, kun je ze ook in verschillende ruimtes plaatsen. Dit kan vanwege de verschillende stijlen en de grote variatie in afmetingen. We hebben namelijk verschillende formaten buffetkasten in ons assortiment. De hoogte varieert al van 170 tot 210 centimeter en de breedte al van 80 tot 140 centimeter. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je beschikbaar hebt, kun je een betere selectie maken uit onze buffetkasten.

Bestel ons volledige aanbod buffetkasten eenvoudig online. Je zult je nieuwe kast al binnen 10 werkdagen ontvangen!

Wij helpen je graag met onze buffetkasten

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de buffetkasten van PrachtMeubels.nl.