Favicon

Voor iedere woonkamer
Televisie meubels

Het juiste televisie meubel zoeken is soms een opgave, omdat het natuurlijk ook goed moet matchen met je huidige meubelstukken en kwa maatvoering moet passen in je woonruimte. Stel je voor: je hebt een platte OLED televisie gekocht en deze wil je graag aan de muur hangen, dan is het altijd flink gedoe om de stroomkabels, ethernetaansluitingen en HDMI kabels te verbergen. Het televisie meubel bied uitkomst! Ook bied dit meubelstuk de perfecte gelegenheid om bijvoorbeeld je tv ontvanger erop te plaatsen waardoor je connectiviteit met de afstandsbediening optimaal zal zijn, of bied het ruimte voor bijvoorbeeld je radio neer te zetten of je spelcomputer!

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

50 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Prachtmeubels Nl
Gratis verzending
Prachtmeubels Nl
Snelle levering (max 10 werkdagen)
Prachtmeubels Nl
Betaalbare meubels
Icon Cbw
2 jaar CBW garantie

Televisie meubels in diverse stijlen

Al de televisie meubels in onze collecties zijn gemaakt met een sterke en stevige houten constructie en zien ze er industrieel en robuust uit waardoor je interieur een speels en toch ook stoer uiterlijk krijgt. We hebben televisie meubels in de blanke kleur maar ook in het zwart, en is er ook te kiezen uit metaal en verschillende diverse houtsoorten, denk hierbij aan acasiahout, mangohout, teak of riverwood.

Wij bieden televisie meubels aan die uitkomst bieden voor degene die ook spullen willen opbergen, door middel van laden of door deurtjes, waardoor de spullen niet meteen in het zicht staan en het een opgeruimd en geordend gevoel geeft en bied. Wat ook zeker niet onbelangrijk is is de grootte van het televisie meubel. hoe groot moet het meubelstuk zijn en waar zet je het neer? Houd ook rekening met de grootte van je televisie en mag de afstand vanaf de zithoek niet te klein zijn, een handige richtlijn is 10 cm voor iedere inch die je tv groot is, kortom er zijn genoeg afwegingen over na te denken.

Al onze meubels zijn speciaal vervaardigt om in te kunnen spelen op de wensen van de consument, waardoor er voor iedereen een juist meubel beschikbaar is!

Wij helpen je graag met onze televisie meubels

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de televisie meubels van PrachtMeubels.nl.