Favicon

Wijnliefhebber? Kies een van onze
Wijnkasten

Ben je een echte wijnliefhebber? Dan wil je waarschijnlijk dat je wijnen op een speciale en vaste plek staan. Met de wijnkasten van PrachtMeubels.nl kun je op een unieke manier je wijnen of alleen je rode wijnen een prachtig plekje geven. Of je nu een echte blikvanger wilt of een eenvoudige wijnkast, wij hebben diverse opties. Bovendien zijn al onze wijnkasten gemaakt van kwalitatieve materialen, waardoor ze lang mee zullen gaan.

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

3 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Wijnkasten met verschillende capaciteit

Wil je een eenvoudige plaats om je wijnen op te bergen? Dan kun je voor een van onze eenvoudigere wijnkasten kiezen. We hebben simpele wijnrekken, maar ook wijnkasten met deuren. Onze wijnrekken hebben een capaciteit van 4 of 6 flessen. Daarentegen kun je in een kast beduidend meer flessen kunt opbergen. Zo hebben we een wijnkast van gerecycled teak waar je diverse flessen achter een schuifdeur kunt opbergen. Daarnaast hebben we een cilindrische wijnkast die je gemakkelijk verplaatst doordat deze op wieltjes staat.

Al onze wijnkasten zijn gemaakt van hoogwaardig hout of een combinatie van mangohout en zwart metaal. Hierdoor passen ze perfect bij diverse interieurstijlen en misstaan ze zeker niet in een woonkamer.

Unieke wijnkasten in de vorm van motoren

Houd je niet alleen van wijn maat ook van motoren? Dan hebben we twee verschillende opties voor wijnkasten die perfect bij je kunnen passen. We hebben namelijk een wijnkast in de vorm van een motor en een in de vorm van een Harley. Beide kasten zijn echte blikvangers en bieden ruimte aan een ruim aantal flessen. Deze wijnkasten zijn gemaakt van mangohout en metaal en hebben opvallende details.

Kies je voor een van onze wijnkasten? Dan geniet je ook van twee jaar CBW garantie. Daarbij gaan onze meubels lang mee doordat ze van stevige materialen zijn gemaakt. Bovendien geniet je bij ons van gratis verzending en een snelle levering. Je nieuwe wijnkast heb je al binnen 10 werkdagen in huis!

Wij helpen je graag met onze wijnkasten

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de wijnkasten van PrachtMeubels.nl.