info@prachtmeubels.nl Koningsweg 20 – 3C, 3762EC, Soest 035-785-9828

Ons verhaal

PrachtMeubels.nl is opgestart in 2021 met de visie dat het creëren van een gezellig interieur betaalbaar moet kunnen zijn.

Met een prachtig assortiment eetkamerstoelen, bankstellen & meubelen kan iedereen terecht bij PrachtMeubels.nl.

Wij willen ons onderscheiden van andere interieurwinkels door de klant op een voetstuk te plaatsen, en ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit wordt gewaarborgd voor zowel de kwaliteit van de meubelstukken als voor de kwaliteit van het totale leveringsproces, vanaf online bestelling tot aan de bezorging aan huis.

De bedoeling is dat je als consument je fijn en prettig voelt in je eigen omgeving, of het nou in je huis is of in je kantoor, wij kunnen door middel van prachtige meubels en interieurstukken jou dat stukje gelukzaligheid laten ervaren.

Na jarenlange vakgerichte ervaring opgedaan te hebben kwamen wij gezamenlijk tot de conclusie om een betaalbare interieurwinkel op te richten. Met onze klantgerichtheid en onze dusdanige ervaring is het de bedoeling om de meubelstukken, die uiteraard gemaakt zijn conform Europese kwaliteits eisen, vakkundig te bezorgen.

We zorgen ervoor dat er persoonlijke aandacht en service beschikbaar is voor u om tot het gewenste resultaat te komen. Materiaal is vervangbaar maar de lach van een klant is onbetaalbaar.

ONS GEWELDIGE TEAM

ONZE SERVICE

GEMAKKELIJK BETALEN

Betaal uw bestelling gemakkelijk en veilig met IDeal

SNEL IN HUIS

Wij streven er naar uw bestelling binnen 7 werkdagen te leveren

DAGELIJKS SUPPORT

Heeft u vragen? Wij beantwoorden uw mail binnen 1 werkdag!

BESTE AANBIEDINGEN

Ons assortiment bestaat uit kwaliteit meubelen altijd voor de beste prijs!
Back to Top
Product toegevoegd aan winkelwagen