Favicon

Comfortabele
Barkrukken

Barkrukken hebben hoge poten, waardoor je op de juiste hoogte aan de bar kunt zitten. Tegenwoordig vind je barkrukken niet alleen meer in de kroeg, maar ook in veel woningen. Een bar in de keuken kan er bijvoorbeeld ontzettend gezellig uitzien! Bij PrachtMeubels.nl hebben we de mooiste barkrukken voor je verzameld. Niet alleen vind je bij ons de meest sfeervolle krukken, maar onze krukken zitten ook nog eens erg comfortabel!

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

Zithoogte

Zitdiepte

Armhoogte

Welke barkrukken kies jij?

PrachtMeubels.nl heeft een indrukwekkend aanbod barkrukken. Hierdoor vind je in ons assortiment altijd wel de perfecte barkrukken voor in jouw woning. Welke barkruk je het best kunt kiezen is een kwestie van smaak, maar is ook afhankelijk van je interieur. We hebben barkrukken van kunstleer, maar ook in een fluwelen stof. Bovendien hebben we de krukken in diverse kleuren, van bruin tot aan roze. In ons assortiment vind je barkrukken voor in het moderne interieur, maar ook krukken die perfect aansluiten op een landelijke woonstijl.

Bij het kiezen van een barkruk speelt ook de hoogte van de kruk een rol. In onze webshop vind je krukken met een zithoogte van 65 centimeter, maar ook met een zithoogte van 75 centimeter. De zithoogte mag circa 25 tot 30 centimeter lager zijn dan de bar of het tafelblad.

Barkrukken bestellen bij PrachtMeubels.nl

Bestel je barkrukken bij PrachtMeubels.nl, dan heb je de keuze uit diverse leuke modellen. Voor vrijwel iedere woning is er een geschikte kruk in ons assortiment te vinden. De barkrukken worden maximaal 10 werkdagen na je bestelling bij je thuisbezorgd. Net als voor al onze meubels geldt, krijg je ook op de barkrukken 2 jaar lang CBW-garantie.

Wij helpen je graag met onze barkrukken

Vind je het lastig om te kiezen uit de verschillende barkrukken die we aanbieden? Neem dan contact met ons op, zodat onze specialisten je kunnen adviseren. Bij PrachtMeubels.nl hebben we namelijk niet alleen een groot assortiment aan kwalitatieve barkrukken, maar ook een passie voor meubels.