Favicon

Bekijk onze prachtige collectie
Tafels

Bij PrachtMeubels.nl vind je veel verschillende tafels, met ieder een eigen stijl en uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een unieke bijzettafel, praktische eettafel of een mooie salontafel, wij hebben een geschikte tafel. Onze tafels hebben unieke designs en prachtige combinaties van verschillende materialen. Je kunt bij ons altijd wel een tafel vinden die bij je interieur past.

Prijs

tot

Kleur

Materiaal

100 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Prachtmeubels Nl
Gratis verzending
Prachtmeubels Nl
Snelle levering (max 10 werkdagen)
Prachtmeubels Nl
Betaalbare meubels
Icon Cbw
2 jaar CBW garantie

Tafels van verschillende kwalitatieve materialen

We hebben verschillende eettafels, salontafels en bijzettafels. Al deze soorten tafels zijn in unieke modellen en samenstellingen verkrijgbaar. De tafels van PrachtMeubels.nl zijn van verschillende materialen gemaakt. Deze materialen zijn allemaal van hoge kwaliteit, waardoor onze tafels een lange levensduur hebben. De meeste tafels hebben poten van metaal en een tafelblad van hout of marmer. Door de diverse houtsoorten en kleuren marmer kun je in ons assortiment unieke combinaties tegenkomen.

Of je nu de voorkeur geeft aan natuurlijke houttinten of aan een zwart of marmeren tafelblad, we hebben een ruime keuze voor iedere soort tafel en tafelblad. Hierdoor kun je alle tafels in je woning op elkaar afstemmen. Je kunt bijvoorbeeld tafels met dezelfde stijl kiezen.

Al onze tafels hebben een uniek design

De tafels verschillen niet alleen van elkaar in samenstelling van materialen en kleuren, maar ook in het model. Zo kun je een eettafel uitkiezen met een tafelblad van hout of marmer en kun je voor rechthoekige poten of een X-poot kiezen. Dezelfde combinaties zijn vaak mogelijk voor salon- en bijzettafels. Salontafels kun je bij ons ook bestellen in een samengestelde set. Een set van drie of twee tafels functioneren als salontafel, waardoor je zithoek speelser kan worden.

De verschillende combinaties van ontwerpen en materialen zorgen ervoor dat je een ruime keuze in tafels hebt bij PrachtMeubels.nl. Dit betekent dat je altijd wel een tafel bij ons kunt vinden die bij jouw interieurstijl past. Bovendien bieden we je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We beantwoorden graag al je vragen over onze tafels!

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de tafels van PrachtMeubels.nl.