Favicon

Een ruime collectie
Sidetable's

De sidetable is niet meer weg te denken uit een gemiddeld huishouden en heeft veel functionaliteiten en zorgt voor een natuurlijk uitstraling in je interieur. Een sidetable kan je overal gemakkelijk kwijt en heeft vaak een smal uiterlijk waardoor deze gemakkelijk te combineren is in elke ruimte. Meestal staan ze in de gang of in de hal, en daarom worden deze sidetable's ook wel haltafels genoemd.

Welke sidetable past bij jou interieur?

Vaak worden ze gebruikt om vlak tegen de muur aan te zetten waardoor er weinig ruimte verloren gaat en de gehele ruimte volledig benut word. Ook is het mogelijk om de sidetable achter je bank neer te zetten waardoor je meer plek heb voor bijvoorbeeld je glas drinken of voor een versnapering. De sidetable heeft vele verschillende vormen en lengtes, en zijn deze ook te verkrijgen met lades waardoor je gemakkelijk en eenvoudig spullen uit het zicht kan leggen zonder het kwijt te raken.

Wil je meer sfeer in je huis? En wil je de ruimte optimaal benutten? Dan bied een sidetable perspectief en leent zich makkelijk door er wat bloemstukken of ornamenten op te plaatsen. Pachtmeubels bied een ruim assortiment stijlvolle en praktische sidetable's aan in diverse maten, verschillende uitstralingen en word er gebruik gemaakt van diverse hout soorten. Bekijk onze prachtige collectie sidetables en voor vragen of advies staan wij altijd klaar!

Wij helpen je graag met onze sidetable's

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de sidetable's van PrachtMeubels.nl.